من - افکارم - تنهایی

و این آغاز دیوانگی من است

من - افکارم - تنهایی

و این آغاز دیوانگی من است

من - افکارم - تنهایی

می خواهم تنها باشم

تــنــهــا

تـنـهـا

تنها

و
این آغاز دیوانگی من است

پیام های کوتاه
  • ۱۴ خرداد ۹۴ , ۰۱:۵۴
    دروغ
  • ۲ شهریور ۹۳ , ۱۴:۵۷
    مادر
  • ۲۰ مرداد ۹۳ , ۰۴:۳۵
    حسرت
طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
  • ۸ شهریور ۹۳، ۰۱:۵۰ - Moh sen
    درسته
نویسندگان

دمی گوجه و دمی باقالی

دوشنبه, ۱۳ مرداد ۱۳۹۹، ۰۲:۳۰ ب.ظ

تعریف ها رو که بلدید گفتیم اگه به کته لوبیا و باقلا و سبزى و یا هرچیزی  اضافه کنیم میشه  (دمپخت) 

خب انواع دمپخت داریم مثل دمی گوجه ، دمی باقالا ، استانبولی و ...

 پختن دمی آسونه طرز تهیه ها با کته یکسانِ فقط موادش تغییر میکنه 

پس الان 2 تا دستور دمی میذارم بقیه هم همینطوری میپزن 

دفتر آشپزی 4 رسپی چلو و پلو ها

مواد مورد نیاز

باقالا زرد خشک : 30 گرم

برنج: یک پیمانه

پیاز خرد شده  1: عدد

زرد چوبه : 1 قاشق غذا خوری

کره، روغن : به مقدار دلخواه

نمک، فلفل : به میزان لازم

 مراحل تهیه دمپختک

باقالی رو از 3 الی 4 ساعت قبل خیس میکنیم.

حالا کره رو با 1 قاشق روغن داخل ماهیتابه میریزیم. برای این به جای روغن از کره استفاده میکنیم چون طعم دمپختکمون رو عالی میکنه.

پیاز رو خورد کرده(یا رنده ) و داخل ماهیتابه میریزم و مدام تفت میدیم تا یکدست طلایی بشه. وقتی پیاز طلایی شد بهش زرچوبه اضافه میکینم و باز کمی تفت میدیم. بعد باقالی خیس کرده رو که آبکشی کردیم به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم. به باقالی 1 پیمونه یا کمتر آب اضافه میکنیم تا کمی بپزه و آبش کشیده بشه.

حالا برنج رو مثل قبل میپزیم و وقتی آب جذب برنج شده بود، برنج آماده مخلوط شدن با باقالی هستش

. حالا برنج و باقالی رو با هم مخلوط میکنیم  دمش میزاریم. بعد از حدود 30 الی 45 دقیقه دمپختک خوشمره و لذیذمون آماده اس و میتونیم تنها یا با تخم مرغ نیمرو سروش کنیم.

نکاتی برای طبخ بهتر دمپختک

  • علت اضافه کردن روغن به کره در ابتدای کار جلوگیری از سوختن کره است.
  • مقدار زرچوبه این غذا حتما باید بیشتر از حالت عادی باشه چون کل برنج باید باهاش رنگ بگیره.
  • علت تفت دادن باقالی قبل پختن جلوگیری از وا رفتنشه.
  • باقالی زرد یا همون باقالی دمپختک خیلی سریع میپزه پس بهتره دقت کنین تا زیادی نپزه و له نشه.
  • نسبت برنج و باقالی به هم همیشه 2 به 1 باید باشه.
  • مقدار آبی که برنج رو باهاش جوش میاریم همیشه باید 1 پیمونه بیشتر از مقدار کل برنج باشه.

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه:

برنج1:  پیمانه

گوجه فرنگی متوسط1  : عدد

پیاز 1: عدد پیاز

رب گوجه فرنگی 1: قاشق غذا خوری

کره 30: گرم

نمک، فلفل و زرچوبه :به مقدار لازم

طرز تهیه دمی گوجه

پیاز ها را نگینی خرد کنید.(یا رنده کنین) تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد از داغ شدن روغن پیازها را داخل روغن تفت دهید.

وقتی پیازها نرمو سبک شدند ، به آن زرد چوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید . بعد از یک دقیقه تفت ادویه ها رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ دهد.

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به همراه کره و مقداری نمک به مواد پیاز و رب تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت را ملایم کنید تا گوجه ها بپزند و آبشان کشیده شود.

برنج رو مثل قبل آماده میکنیم و قبل از اینکه آب برنج کاملا کشیده شود مایه دمی گوجه را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آب برنج کاملا کشیده شود. سپس حرارت را کم میکنیم و یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار میدهیم تا ته برنج نسوزد و ته دیگ خوشرنگی داشته باشید.

بعد از 45 تا 50 دقیقه آماده ست.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن و خوش رنگ تر شدن دمی گوجه:

  • در صورت دلخواه به دمی گوجه ،سیب زمینی هم میشود اضافه کرد.
  • اگر یک عدد لیمو عمانی به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید دمی گوجه شما خوشمزه تر میشود. 
  • بعد از دم کشیدن غذا روی آن مقداری کره بریزید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی